Khamis, 14 Februari 2013

Resepi Kuih Akok

Berikut adalah senarai laman web atau blog yang menyediakan resipi untuk membuat kuih akok :



 My Resipi: resepi Kuih Akok

http://www.myresipi.com
Bahan-bahan ( 36 biji ). 5 biji telur; 200 ml pati santan; 100 ml air; 150 gram gula manisan (gula melaka)-boleh kurangkan ikut selera; 30 gram ...



DAPUR KECIK: Resepi Kuih Akok

is-dapurkecik.blogspot.com
Resepi Kuih Akok. Assalamualaikum... Bulan posa ni kurang skit tempahan, so boleh lah nak mencuba resepi-resepi baru, semalam berjaya ...




Resepi Kuih Akok Berkedut Special | Blog Hairul

Resepi akok kedut
Resepi Kuih Akok Berkedut kiriman Puan Ummu Uwais. Jom kita cuba kuih special ini yang digemari oleh anak-anaknya.




Kongsi Resepi - Kuih Akok

resepi kuih akok
Kuih Akok Kuih yg sedap dan menepati citarasa....Sedap ...





Resepi Tok Wan : Akok Yang Lazat | blog terengganu

resepi kuih akok tok wan
Kuih Akok, amat sesuai di makan di petang-petang hari.nyum-nyum… Macam biasa Awee sertakan sekali Resepi Kuih Akok untuk korang ...




Azie Kitchen: Kuih Akok Berkedut Kedut Yang Sedap

kuih akok berkedut
Kuih Akok adalah kuih tradisional yang tersohor di negeri Che Siti Wan Kembang, .... 





Recipes today - Kuih Akok Tepung Beras - Resipi Citarasawan

kuih akok tepung beras
Sumber : resipi citarasawan 400ml santan pekat (1 biji kelapa) 1 cawan tepung beras 1/2 camt garam 5 biji telur itik 500g gula pasir (kurangkan jika tak suka ...





Resepi Akok Ringkas | Akok Triangle | Tinta Wan Anie ©

resipi akok ringkas
Ibu tercari-cari topik yang sesuai pagi ini, nampak gaya 'akok' sering muncul di fikiran jadi ibu buat keputusan untuk kongsikan resepi 'akok' ...





Resepi AKOK Kedut Fukuoka | ~ Yatie Chomeyl: Sushi cicah budu ~

resepi akok kedut sedap
Jadi, untuk yang mengidam nak makan AKOK tapi tak dapat balik beli kat Qelate, boleh lah try resepi ini. Di jamin sedap, lemak berkrim dan ...




Kongsi Resepi - Akok Kedut (versi Kelantan)

resepi kuih akok kelantan
Kuih Akok kedut ini sedap di makan waktu berbuka puasa.






Resepi Akok | Koleksi RESEPI SELERA4U

resepi akok lemak berkrim
Resepi Akok. Bahan-bahan : 5 biji telur - gred A. 200 ml santan pekat. 100 ml air. 2 kerek gula nisan - gila melaka. 30 gram tepung gandum ...






Menu: Akok Kelate dan Akok Kemboja

akok kelate akok kemboja
Resepi Akok Kemboja/Kueh Bombai Bahan2nya: telor satu mangkuk arcopal; tepong setengah mangkok; gula satu mangkok; santan pekat satu mangkok ...

Artikel

Sembang Kedai Kopi